Blogda Ara

PİŞİK TEDAVİLERİ

Bu pişik tedavileri, pişiği tedavi etmeniz gerektiğinde size seçenekler sunacaktır. Bazı tedaviler tamamen doğal ve organik, diğerleri denenmiş ve faydalı ticari karışımlardır. Bebeğiniz ve sizin için en iyi olanı seçmek için değişik alternatifleri deneyin.

1- Munchskins Bum Bum Balm
Bu merhem pişiği hafifletmek ve iyileştirmek için ilk tercihim. Doğal içerikler ihtiva ediyor ve çok az miktarı uzun süre gidiyor. Metal kutusu küçük dolayısıyla her yere sığıyor. Çok fazla yağlı değil ve diğer kremler gibi kıyafetlerin üzerinde beyaz leke bırakmıyor. Aynı zamanda kokusu harika, ne çok kuvvetli ne de çok ağır.

2- Havalandırma Yöntemi
Eğer zamanınız varsa en iyi ( ve en ucuz) pişik iyileştirme yolu havalandırma yöntemidir. Günde birkaç defa yarım saat ya da müsait olabildiği kadar zaman bebeğinizin bezsiz dolaşmasına izin verin, pişik çok hızlı bir şekilde ortadan yok olacağını göreceksiniz.

3- Butt Paste
Butt Paste hızlı cevap veriyor ve özellikle hassas cildi olan bebekler için iyi. Butt Paste'in artısı pişikden daha fazla birçok şey için işe yaraması. Vücuttaki herhangi bir yerdeki çatlak deri için kullanabilirsiniz böylece pişik iyileştikten sonra, etrafta boşa alınmış bir krem varmış gibi hissetmeyeceksiniz.

4- Burt's Bees Baby Bee Diaper Ointment
Eğer bebeğinizde iyileşmeyen ya da tekrar eden bir pişik varsa bu merhem sizin için çözüm olabilir. Yumuşak ama etkili bir krem. Ancak kokusu çok kuvvetli dolayısıyla siz ya da bebeğiniz ağır kokulara hassassanız, bu krem son seçiminiz olmalı.

5- A&D Ointment
A&D merhem bir süredir piyasada ve yağlı hissi ve balıkımsı kokusuna rağmen işe yarıyor, ve diğer markalardan biraz daha pahalı. Biraz fazla parafin yağı ( vazelin gibi) içerdiğinden, çocuğunuz lekelenmesini istemediğiniz birşey giyiyorsa kullanmanızı tavsiye etmem.

6- Triple Paste
Birçok ebeveyn bana Triple Paste i ne kadar çok sevdikleri hakkında yazdılar. Bulması zordu ve hiçbirşeyin işe yaramadığı durumlarda doktorlar tarafından öneriliyordu. Şimdi ise birçok mağazada satılıyor. Biraz pahalı gelebilir fakat çok az miktarı çok işe yarıyor.
Kaynak: RASH REMEDIES

İLGİLİ KONULAR:
2 YAŞ ALTINDAKİ ÇOCUKLARDA PİŞİK

1 yorum:

Bebek Merkezi dedi ki...

Bu konuya şahsi deneyimi eklemek istedim. Yukarda bahsedilen tüm kremler türkiyede bulunabiliyor. Fakat ben yaklaşık 11 aydır düzenli olarak her alt değiştirmede sudokrem kullanıyorum ve hiç pişik yaşamadık. Tavsiye edilir.