Blogda Ara

ÇOCUK ASTROLOJİSİ, BURÇLARA GÖRE EĞİTİM

Koç: Ona hareket etmesi için yeterli alanı bırakın çünkü buna ihtiyacı var. Orman ve çalılıklarla kaplı çok büyük ve ıssız alanları sever. Hava, güneş, canlı ve sıcak renklerin parlaklığı onun özgür ve büyük duygular taşıyan ruhu ile mükemmel bir uyum içindedir.

Boğa: Boğa burcu çocuğunuza davranışlarında etkisini gösterecek şekilde sonuçlanacağından biraz yumuşaklık göstererek yardım edebilirsiniz. Müzik sayesinde ve doğanın içinde olarak kendini bulduğundan, bu iki yaşamsal öğeden yoksun kalmamalıdır. Ona zaman zaman sinirlerini dinlenmeye bırakmasını ve çılgınca gülmenin utanılacak bir tarafı olmadığı ve hatta iyi geldiğini öğretin.


İkizler: Ona dağılmamak için işe yarayacak şekilde hareket etmesini öğretin. Spor onu yönlendirmek için harika bir çaredir. Aynı şekilde sizin huzur ve sakinliğiniz de onun için gereklidir ve çok ihtiyacı olduğundan onun üzerinde olumlu olarak ortaya çıkacaktır.

Yengeç: Ona karşı fazla korumacı olmayın ve genelde yaşlarla ıslanmış okşayıcı gözleriyle yüreğinizi sızlatmasına izin vermeyin. Ona işini organize etmesini öğretin ve okuma ve müzik konusundaki tutkusunu doyurmak için gereken herşeyi verin.

Aslan: Küçük aslanın kibiri muhakkak yönlendirilmelidir. Çocuğunuza kibirini başkalarını ezmek için değil yararlı olarak kullanmasını öğretin. Onu, cesaretine olan hayranlığınızı ve kararlığınına olan inancınızı dile getirerek pohpohlayın. Zor olsa bile, ilk başta kendiniz olmak üzere başkalarını dinlemeyi öğretin.

Başak: Çocuğunuza, zaman zaman saçmalıklar yapsa da ya da sınavlarını kaçırsa da, sürekli olarak onu sevdiğinizi ve hep seveceğinizi söyleyerek, korkularından kurtulmasına yardım edin,

Terazi: Ona başkalarının etkisinde kalmamasını ve açık şekilde taraf olmasını öğretin. Bunun için, zaman zaman daha iyi düşünebilmek amacıyla geri çekilmeyi kabul etmesi gerekir. İstediği zaman önemli kararlar alabilmesi için, zaman zaman ona küçük tercihler yaptırtın.

Akrep: Akrep çocuğunuza yardım etmenin en kolay yöntemi kendini çok fazla ciddiye almamasını öğretmektir. Herşeyi dramatize etmeden kendine gülmeyi de öğrenecektir. Başkalarıyla sadece fiziksel enerji gücüyle sürtüşmesi için ona bir takım sporu yaptırın.

Yay:Her ne pahasına olursa olsun ona köstek olmayın. Tam tersi, kendi isteği doğrultusunda davranması gerekli. Ayağının yere basması için ona kendi çektiğiniz zorluklardan bahsetmekten tereddüt etmeyin. Güçlü noktası iletişim olduğundan anlattıklarınızdan çok şey öğrenecek ve ihtiyacı olan ölçülü olmanın anlamını ve kendi sorumluluklarını kazanacaktır.

Oğlak: Kuşkusuz çocuğunuza gelişmeyi, açılmayı daha erken öğretebilirsiniz. Mesela ona paylaşılan heyecanların tadını öğretin. Ağaçların gölgesine sığınmak yerine güneş ışınlarının içinde yüzmeyi öğretin; böylece ilk olarak kendinin çok şaşıracağı bir rahatlama tecrübe edecektir.

Kova: Küçük kovanız size öncü, orjinal, yenilikçi ve kurallara uymayan bir hava getirecektir. Bu güçlü bir bakış açısıdır ve sizin kesinlikler, sabit ve yerleşmiş ve hatta zaman modası geçmiş gerçek ve düşüncelerle uyuşmanızı engelleyecektir.

Balık: Ona oldukça çok olan potansiyeli hakkında güvenmek ve de güven vermek şarttır. Onun gözünü korkutmadan ve yerine getirdiği zaman tebrik etmeyi unutmadan, gerçekleşmesi kolay görevlerle azar azar sorumluluk vermeniz gerekir. Sizinde görmekten çok hoşlanacağınız bir şekilde kendinden gurur duyacaktır.

Kaynak:

Education selon le signe du zodiaque

0 yorum: